Health -coaching

Health coachingissa, eli terveys ja hyvinvointivalmennuksessa tuodaan esille yksilön omaa sisäistä viisautta samalla kunnioittaen hänen omaa arvomaailmaaansa. Muutosprosessin tukena käytetään uusinta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää tietoa, sekä erilaisia käytännönläheisiä menetelmiä. Coacingissa työskennellään ihmisten kanssa, ketkä haluavat tehdä itsestä lähtöisin olevia elämäntapamuutoksia ja ovat valmiita ottamaan apua vastaan. 

Coachina lähden tarkastelemaan valmennettavan kanssa oleellisia tekijöitä hänen hyvinvointinsa kannalta. Vaikuttavia tekijöitä ovat esim. erilaiset ajatusmallit ja uskomukset, joita henkilöllä on itsestään ja ympäristöstään, sekä ulkoisina vaikuttajina mm. ruokavalion ja liikunnan määrä ja laatu, ajanhallinta, uni, sekä palautuminen.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta kaikki elämän eri osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Jos esim. stressinhallintataidot ovat minimissään, vaikuttaa se mm. unen laatuun, painonhallintaan, mielialaan ja sitä kautta yleiseen jaksamiseen. Elintavoillamme, suunnitelmallisuudella ja maltillisin askelin voimme vaikuttaa massiivisesti meidän hyvinvointiimme pitkälläkin tähtäimellä.

Mitä säännöllisellä valmennuksella voi sitten saada aikaan?

 • Energiatasojen nousu
 • Arkiliikunnan lisääntyminen, kestävyyden kohentuminen, voiman tunne
 • Unen laadun parantuminen
 • Kirkkaampi mieli ja kevyempi olo
 • Uutta inspiraatiota ja tulevaisuuden vision selkeentyminen
 • Henkisesti tasapainoisempi olo
 • Kivuttomampi ja liikkuvampi keho
 • Uusia pysyviä elämäntapoja arkeen
 • Itsearvostus, myönteisempi suhde omaan kehoon ja itseensäValmennukseni

Pitkät valmennukseni on naisille, ketkä haluavat nostaa energiatasojaan, jaksaa paremmin arjessa ja löytää tasapainon lisäksi juuri sen suunnan mihin haluaakin elämässään kulkea.
Oletko kadottanut energisyytesi ja sitä kautta myös liikunnan ilon? Junnaatko jossakin asiassa paikoillaan, vaikka kovasti haluatkin mennä eteenpäin? Olet ehkä kokeillut edetä omatoimisesti, mutta koet ettet omin voimin pääse irti vanhoista tavoistasi toimia ja jo entuudestaan tutut tapasi vievät aina voiton. Haluat tuntea olosi voimaantuneeksi ja motivoitunut mieli kiinnostaa sinua.

Ohjelmiini voi sisältyä myös ruokapäiväkirjan täyttö ja sen analysointi, hierontoja, liikkuvuusharjoittelua, kehonpainotreenien suunnittelua ja joogan ohjausta. Jokainen valmennus rakennetaan yksilöllisesti henkilön oman tilanteen ja tarpeiden mukaisesti.


Koko kehon kotiharjoitusohjelma

Tämä koko kehon kotiharjoitusohjelma on tarkoitettu sinulle, jolla on jo entuudestaan jotain liikunta taustaa ja tarvitset nyt apua liikunnan uudelleen aloittamiseen. Olen rakentanut yhteistyössä personal trainer Kristiina Kivistön kanssa kotiharjoitusohjelman, joka voimistaa koko kehoa ja jonka voi toteuttamaa vaikka omassa olohuoneessa. Tarvitset vain tyhjää tilaa, jumppamaton ja muutaman vastuskuminauhan. (mahdollista tehdä myös kevennetysti ilman kuminauhoja) 


Ohjaamani tunti: 65€ (sis. pääsyn videomateriaaleihin)

Ohjelma ilman ohjausta: 19.90€ (sis. pääsyn videomateriaaleihin)

Vastuskuminauhat myydään tarvittaessa erikseen.

Varaukset ohjaamalleni tunnille/ohjeet videomateriaaleihin pääsyyn sähköpostitse: Karoliina@wellnesskakko.fi


30 päivän ensimmäiset askeleet muutosohjelma


Sisältää:

 • Hyvinvointikartoitus ja henkilökohtainen toimintasuunitelma
 • Viikottaiset valmennukset (4kpl)
 • Oheismateriaalit ja ohjeistukset
 • Täydellinen tukeni: What's up & sähköposti


Tämä valmennus on oiva tapa tutustua health coachingiin ja auttaa sinut alkuun elämäntapojenmuutos remontissa. Tämä valmennus sopii sinulle, kun haluat aloittaa elämäntapamuutoksen, mutta kaipaat tukea uuteen alkuun, tai kun haluat tarkastella jotakin tiettyä elämäsi osa-aluetta. Tämä valmennus auttaa sinua kartoittamaan muutoksen kannalta olennaiset seikat ja antaa sinulle eväät lähteä elämään arkeasi uudella inspiraatiolla.

90 päivän astu omaan voimaasi ohjelma

Sisältää:

 • Hyvinvointikartoitus ja henkilökohtainen toimintasuunitelma
 • Viikottaiset valmennukset (12kpl)
 • Oheismateriaalit ja ohjeistukset
 • Täydellinen tukeni: what's up & sähköposti


Tämä valmennus on luotu naisille, jotka ovat valmiita ja haluavat ottaa oman elämänsä uuteen haltuun, kohentaa kuntoaan, parantaa elämäntapojaan ja astua omaan voimaansa. Haluat saavuttaa elämänmyönteisen tilan, jossa heräät aamulla iloisena ja inspiroituneena ja olet valmis kohtaamaan toiminnallisenkin päivän. Haluat myös kokea sekä henkisen, että fyysisen tasapainon, sekä tuntea olevasi sujut itsesi kanssa sellaisena kuin olet. Olet saanut tarpeeksesi vanhoista tavoistasi toimia, tarvitset tukea ja olet nyt valmis ottamaan sitä vastaan.


Minun tarinani

Tällä hetkellä elämässäni olen kohdassa, jossa pääsen toteuttamaan unelmiani ja olen löytänyt suunnan mihin haluan tulevaisuudessani kulkea. Sisäinen rauha, myötätunto ja lempeys ovat saaneet enemmän tilaa aikaisemman ankaruuden ja  valtavan itsekritiikin sijasta. En sano, etteikö kriitikkoa enään koskaan näkyisi, vaan olenkin oivaltanut, että sisäinen työ on jatkuvaa työtä, eikä se lopu jonkun kurssin suoritettua, tai kirjan luettua. Siksi pidän coachingia aivan mainiona menetelmänä, sillä kun työskentelee coachin kanssa coach toimii peilinä ja näkee nekin kohdat mitä ei välttämättä itse aina tunnista.

Se miten päädyin hyvinvointialalle oli oman elämäntapamuutokseni kautta, jossa päätin jättää taakse vanhat haitalliset toimintatapani ja ryhdyin panostamaan omaan hyvinvointiini monin eri tavoin. Halusin voida mahdollisimman hyvin, olla energinen ja tuntea olevani voimissain. Siitä tulikin mun missio ja sillä tiellä ollaan. 

Tällä hetkellä olen kiitollinen jo kuljetusta matkasta ja mihin se on tuonut. Voin iloita mm. siitä, että olen löytänyt oman alani, samanhenkisiä ihmisiä ympärille ja inspiraation elämässä. 

Nyt koen, että on minun vuoroni olla avuksi. Ajattelen, että jokainen on hyvinvoinnin arvoinen ja se mitä teen, teen suoraan sydämestä.

<3 Karoliina


Ota yhteyttä! 

Kun olet kiinnostunut coaching palveluistani, laita minulle sähköpostia ja varataan aika ilmaiseen kartoituspuheluun, jossa katsomme, että voinko olla juuri sinulle avuksi.