Health -coaching

Health coachingissa, eli terveys ja hyvinvointivalmennuksessa tuodaan esille yksilön omaa sisäistä viisautta samalla kunnioittaen hänen omaa arvomaailmaaansa. Muutosprosessin tukena käytetään uusinta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää tietoa, sekä erilaisia käytännönläheisiä menetelmiä. Coacingissa työskennellään ihmisten kanssa, ketkä haluavat tehdä itsestä lähtöisin olevia elämäntapamuutoksia ja ovat valmiita ottamaan apua vastaan. 

Coachina lähden tarkastelemaan valmennettavan kanssa oleellisia tekijöitä hänen henkisen ja fyysisen hyvinvointinsa kannalta ja tuomaan esille myös niitä haasteita, jotka saattavat olla näiden tiellä. Vaikuttavia tekijöitä voivat ovat esim. erilaiset ajatusmallit ja uskomukset, joita henkilöllä on itsestään ja ympäristöstään, negatiivinen itsepuhe sekä ulkoisina vaikuttajina mm. liikunnan määrä ja laatu, uni, tai ruokavalio.

Koen omaksi vahvuusalueekseni kehollisen työskentelyn valmennuksen tukena joogaohjausken ja hieronnan menetelmin ja erikoisosaamisalueekseni nuoret naiset, ketkä kamppailevat oman sisäisen kriitikkonsa kanssa ja haluavat rakentaa terveen ja kunnioittavan suhteen itseensä ja sitä kautta ympäröivään elämään.

Mitä säännöllisellä valmennuksella voi sitten saada aikaan?

 • Energiatasojen nousu
 • Terveempi ja myönteisempi suhde itseesi ja kehoosi
 • Unen laadun parantuminen
 • Itsearvostus
 • Ihmissuhteiden laadun parantuminen
 • Uutta inspiraatiota
 • Henkisesti tasapainoisempi olo
 • Kivuttomampi ja liikkuvampi keho
 • Uusia terveyttä tukevia elämäntapoja arkeenValmennukseni

Valmennukseni on naisille, ketkä haluavat rakentaa terveen ja kunnioittavan suhteen itseensä, jotta he voivat edetä elämässään haluamaansa suuntaan sopivin askelin. Naisille, ketkä kamppailevat asioiden kanssa kuten: täydellisyyden tavoittelu, negatiivinen itsepuhe, itsekritiikki, ylisuorittaminen, tai matala itsetunto. Sinulle on tuttua asettaa itsellesi korkeita tavoitteita, tavoitteita joihin on lähes mahdoton yltää sinun asettamassasi ajassa. Piiskaat itseäsi parempiin ja parempiin suorituksiin eikä mikään tunnu siltikään riittävän. Koet eläväsi oravanpyörässä, josta haluaisit hypätä pois, mutta et tiedä että miten sen tekisit.

Ymmärrän, olen kulkenut näiden asioiden läpi itsekin ja haluan auttaa sinua. Sinun ei tarvitse selvitä yksin. 

Valmennuksiini voi sisältyä myös joogan ohjausta ja hierontoja. Koen, että kehotyöskentely on oiva keino lisätä ymmärrystä itseen ja kehoon ja siksi käytän valmennuksissani myös mielelläni näitä menetelmiä. Jokainen valmennus rakennetaan kumminkin henkilökohtaisen tilanteen ja tarpeiden mukaan.


30 päivän ensimmäiset askeleet muutosohjelma


Sisältää:

 • Hyvinvointikartoitus ja henkilökohtainen toimintasuunitelma
 • Viikottaiset valmennukset (4kpl)
 • Oheismateriaalit ja ohjeistukset
 • Täydellinen tukeni: What's up & sähköposti


Tämä valmennus on oiva tapa tutustua health coachingiin ja auttaa sinua pysähtymään elämäsi äärelle ja tiedostamaan ne tekijät, jotka ovat esteenä kohdallasi matkallasi kohti tervettä ja kunnioittavaa suhdetta itseesi ja omaan kehoosi ja sitä kautta muuhunkin elämään. Saat käytännön vinkkejä ja harjoitteita, jotka auttavat sinut alkuun muutoksen tiellä.

90 päivän sisäisestä kriitikosta kohti lempeämpää sinua

Sisältää:

 • Hyvinvointikartoitus ja henkilökohtainen toimintasuunitelma
 • Viikottaiset valmennukset (12kpl)
 • Oheismateriaalit ja ohjeistukset
 • Täydellinen tukeni: what's up & sähköposti


Tämä valmennus on luotu naisille, ketkä kokevat elävänsä oravanpyörässä, tuntevat olonsa uupuneiksi ja silti vaativat itseltään enemmän ja enemmän. Valmennuksessa pysähdymme tarkastelemaan sinun lähtökohtiasi, elämäntilannettasi ja niitä tekijöitä jotka ovat ajaneet sinut siihen pisteeseen missä nyt olet. Saat käyttöösi työkaluja, joilla pääset rakentamaan terveempää ja kunnioittavampaa suhdetta itseesi ja kehoosi jolloin pääset etenemään haluamaasi suuntaan ja arjen valintasi muuttuvat terveyttäsi ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi tukeviksi.


Minun tarinani

Tällä hetkellä elämässäni olen kohdassa, jossa pääsen toteuttamaan unelmiani ja olen löytänyt suunnan mihin haluan tulevaisuudessani kulkea. Sisäinen rauha, myötätunto ja lempeys ovat saaneet enemmän tilaa aikaisemman ankaruuden ja  valtavan itsekritiikin sijasta. En sano, etteikö kriitikkoa enään koskaan näkyisi, mutta nykyisin olen päässyt sen kanssa hyviin väleihin. Sisäinen työ on jatkuvaa ja se ei lopu jonkun kurssin suoritettua, tai kirjan luettua. Siksi pidän coachingia aivan mainiona menetelmänä, sillä kun työskentelee coachin kanssa coach toimii peilinä ja näkee nekin kohdat mitä ei välttämättä itse aina tunnista.

Se miten päädyin hyvinvointialalle oli oman elämäntapamuutokseni kautta, jossa päätin jättää taakse vanhat haitalliset toimintatapani ja ryhdyin panostamaan omaan hyvinvointiini monin eri tavoin. Halusin voida mahdollisimman hyvin, olla energinen ja tuntea olevani voimissain. Siitä tulikin mun missio ja sillä tiellä ollaan. 

Tällä hetkellä olen kiitollinen jo kuljetusta matkasta ja mihin se on tuonut. Voin iloita mm. siitä, että olen löytänyt oman alani, samanhenkisiä ihmisiä ympärille ja inspiraation elämässä. 

Nyt koen, että on minun vuoroni olla avuksi. Ajattelen, että jokainen on hyvinvoinnin arvoinen ja se mitä teen, teen suoraan sydämestä.

<3 Karoliina


Ota yhteyttä! 

Kun olet kiinnostunut coaching palveluistani, laita minulle sähköpostia ja varataan aika ilmaiseen kartoituspuheluun, jossa katsomme, että voinko olla juuri sinulle avuksi.