Health -coaching

Health coachingissa, eli terveys ja hyvinvointivalmennuksessa tuodaan esille yksilön omaa sisäistä viisautta samalla kunnioittaen hänen omaa arvomaailmaaansa. Muutosprosessin tukena käytetään uusinta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää tietoa, sekä erilaisia käytännönläheisiä menetelmiä. Coacingissa työskennellään ihmisten kanssa, ketkä haluavat tehdä itsestä lähtöisin olevia elämäntapamuutoksia ja ovat valmiita ottamaan apua vastaan. 

Coachina lähden tarkastelemaan valmennettavan kanssa oleellisia tekijöitä hänen hyvinvointinsa kannalta. Vaikuttavia tekijöitä ovat esim. erilaiset ajatusmallit ja uskomukset, joita henkilöllä on itsestään ja ympäristöstään, sekä ulkoisina vaikuttajina mm. ruokavalion ja liikunnan määrä ja laatu, stressinhallintataidot, uni, sekä palautuminen.

Olen ottanut hieronnan mukaan ohjelmiini, koska on totta, että fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkee käsi kädessä ja kun voimme hyvin kehossamme, mielikin kevenee ja kun mieli taas kevenee, niin on usein fyysisestikin enemmän voimavaroja käytettävissä. Hieronnan yhteydessä ohjeistan mielelläni myös omatoimiseen kehonhuoltoon. 

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta kaikki elämän eri osa-alueet vaikuttavat toisiinsa. Jos esim. stressinhallintataidot ovat minimissään, vaikuttaa se mm. unen laatuun, painonhallintaan, mielialaan ja sitä kautta yleiseen jaksamiseen. Elintavoillamme, suunnitelmallisuudella ja maltillisin askelin voimme vaikuttaa massiivisesti meidän hyvinvointiimme pitkälläkin tähtäimellä.

Mitä säännöllisellä valmennuksella voi sitten saada aikaan?

 • Energiatasojen nousu
 • Arkiliikunnan lisääntyminen, kestävyyden kohentuminen, voiman tunne
 • Unen laadun parantuminen
 • Kirkkaampi mieli ja kevyempi olo
 • Uutta inspiraatiota ja tulevaisuuden vision selkeentyminen
 • Henkisesti tasapainoisempi olo
 • Toimiva vatsa
 • Kivuttomampi ja liikkuvampi keho
 • Uusia pysyviä elämäntapoja arkeen
 • Itsearvostus, myönteisempi suhde omaan kehoon ja itseensä


Valmennukseni

Valmennukseni on suunnattu naisille, jotka haluavat nostaa energiatasojaan, löytää oman sisäisen viisautensa ja johtaa omaa elämäänsä.
Oletko kyllästynyt heräämään aamuisin väsyneenä vailla intoa ja inspiraatiota? Tuntuuko, että kehosi on jäykkä ja raskas ja että mielikin saisi olla selkeämpi ja kepeämpi? Oletko kadottanut energisyytesi ja sitä kautta myös liikunnan ilon? Junnaatko jossakin asiassa paikoillaan, vaikka kovasti haluatkin mennä eteenpäin? Olet ehkä kokeillut edetä omatoimisesti, mutta koet ettet omin voimin pääse irti vanhoista tavoistasi toimia ja jo entuudestaan tutut tapasi vievät aina voiton. Toimiva keho, toiminnallinen arki ja kepeä, sekä motivoitunutkin mieli kiinnostaa sinua. Ohjelmiini voi sisältyä myös ruokapäiväkirjan täyttö ja sen analysointi. Jokainen valmennus rakennetaan yksilöllisesti henkilön oman tilanteen ja tarpeiden mukaisesti.

30 päivän ensimmäiset askeleet muutosohjelma


Sisältää:

 • Hyvinvointikartoitus ja henkilökohtainen toimintasuunitelma
 • Viikottaiset valmennukset (4kpl)
 • Hieronta 60min
 • Oheismateriaalit ja ohjeistukset
 • Täydellinen tukeni: What's up & sähköposti


Tämä valmennus on oiva tapa tutustua health coachingiin ja auttaa sinut alkuun elämäntapojenmuutos remontissa. Tämä valmennus sopii sinulle, kun haluat aloittaa elämäntapamuutoksen, mutta kaipaat tukea uuteen alkuun, tai kun haluat tarkastella jotakin tiettyä elämäsi osa-aluetta. Tämä valmennus auttaa sinua kartoittamaan muutoksen kannalta olennaiset seikat ja antaa sinulle eväät lähteä toteuttamaan itseäsi ja elämääsi uudella inspiraatiolla.

90 päivän oman elämäsi ohjaksissa muutosohjelma

Sisältää:

 • Hyvinvointikartoitus ja henkilökohtainen toimintasuunitelma
 • Viikottaiset valmennukset (12kpl)
 • Hieronta 3x60min
 • Oheismateriaalit ja ohjeistukset
 • Täydellinen tukeni: what's up & sähköposti


Tämä valmennus on luotu naisille, jotka ovat valmiita ja haluavat ottaa oman elämänsä uuteen haltuun, kohentaa kuntoaan, parantaa elämäntapojaan ja saavuttaa kirkkaan mielen lisäksi myös paremmin liikkuvan ja toimivan kehon. Haluat saavuttaa elämänmyönteisen tilan, jossa heräät aamulla täynnä iloa ja inspiraatiota ja ennen kaikkea uutta energiaa, jolla olet valmis kohtaamaan toiminnallisenkin päivän. Haluat myös kokea sekä henkisen, että fyysisen tasapainon, sekä tuntea olevasi sujut itsesi kanssa sellaisena kuin olet. Olet saanut tarpeeksesi vanhoista tavoistasi toimia, tarvitset tukea ja olet nyt valmis ottamaan sitä vastaan.

Minun tarinani

Tällä hetkellä elämässäni olen kohdassa, jossa pääsen toteuttamaan oman näköistäni elämää ja olen löytänyt suunnan mihin haluan tulevaisuudessani kulkea. Sisäinen rauha, myötätunto ja lempeys ovat ottaneet enemmän tilaa aikaisemman ankaruuden ja itsekritiikin sijasta. Sanotaan, että vuosien sisäinen työ ja periksiantamattomuus ovat alkaneet kantaa hedelmää. Olen kasvanut hyvinkin epävarmasta ja alakuloisestakin tytöstä tähän päivään, jossa saan olla kiitollinen jo kuljetusta matkasta ja siitä mihin se on tuonut. Ymmärrän, että olen se kuka olen juurikin tämän jo kuljetun matkan vuoksi. Valmis en kumminkaan ole ja sellaiseksi en tule, sillä aina löytyy uusia tasoja itsensä kehittämisen tiellä ja hyvä niin.

Se miksi päädyin hyvinvointialalle oli oikeastaan oman pohjakosketuksen kautta. Minulla oli nuoruudessani ja varhaisaikuisuudessani vaihe, jossa voin melko pahoin itseni kanssa ja elämässä ylipäätään. Ymmärrän mitä se on, kun energiatasot on nollassa, inspiraatio hukassa ja silti velvollisuudet vain täytyy hoitaa. Joskus sitä vaihtaa suuntaa vasta kun on pakko ja niin se meni omalla kohdallani. Muistan vieläkin sen hetken, kun ainut toiveeni oli vain voida mahdollisimman hyvin. Siitä tulikin mun missio ja sillä tiellä ollaan. Melko pitkällä jo itseni kanssa uskallan sanoa. Yksin en ole tähän päässyt ja apua olen saanut osakseni. Tällä hetkellä voin iloita mm. siitä, että olen löytänyt oman alani, samanhenkisiä ihmisiä ympärille ja inspiraation elämässä.

Nyt koen, että on minun vuoroni olla avuksi. Minulla on mistä ammentaa, palava intohimo hyvinvointia ja tervettä elämää kohtaan ja se mitä teen, teen suoraan sydämestä. Ajattelen, että jokainen meistä on hyvinvoinnin arvoinen ja teen voitavani edistääkseni sitä kaikkialla, missä kuljen.

<3 Karoliina


Ota yhteyttä! 

Kun olet kiinnostunut coaching palveluistani, laita minulle sähköpostia, varataan aika ilmaiseen konsultaatioon ja katsotaan miten voin olla juuri sinulle parhaiten avuksi.