Urheilu- ja klassinen hieronta


Hieronnalla hoidetaan kehon erilaisia kiputiloja, ehkäistään vaivojen syntyä ja nopeutetaan rasituksesta palautumista. Hieronta vilkastuttaa kehon nestekiertoa sekä edistää kuona-aineiden poistumista siitä. Hieronnalla on todettu olevan rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus.

Klassinen hieronta on vanha, perinteinen hoitomuoto, jossa soveltaen käytetään viittä perusotetta. Otteet voivat olla siveleviä, hankailevia, pusertelevia, taputtelevia tai täristeleviä. Urheiluhieronnassa käytetään samoja klassisen hieronnan eri otteita ottaen huomioon urheilijan harjoitus- ja kilpakaudet. Urheiluhieronta palauttaa nopeammin urheilusuorituksesta, ehkäisee rasitusvammoja ja tuo urheiluunkin lisää tehoja.

Kummassakin hoitomuodossa tavoitteena on suorituskyvyn kohentaminen sekä hyvinvoiva ja kivuton keho. Tehdään yhdessä toiveitasi kuunnellen sinun tarpeittesi mukainen hoitosuunnitelma. Hoitoon voit tulla, vaikka kiputilaa ei olisikaan, jos toiveenasi olisi vaikkapa rentoutuminen, tai oma hemmotteluhetki. Mikäli jostakin syystä hieronnalla ei saada mahdollista kiputilaa poistettua, ohjaan sinut eteenpäin toisille ammattiryhmäni henkilöille. Eteeristen öljyjen hoitava hieronta

Tämä ihana hemmotteluhoito tuo tähän hetkeen, irtaannuttaa arjesta ja tasapainoittaa sekä kehoa, että joskus kuormittunuttakin mieltä. Hoito suunitellaan asiakkaan tilanteen, tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Hieronnassa käytetään dōTERRA:n 100% luonnonmukaisia ja turvallisia eteerisiä öljyjä, jotka ovat uutettu suoraan erilaisista kasvikunnan tuotteista. Ei aiheuta sivuvaikutuksia tai riippuvuutta. Öljyillä on sertifioitu puhdas testattu ® merkki.
Shiatsu-hieronta

Mitä Shiatsu on?

Shiatsu on koko kehon kevyt hoitomuoto, joka pohjautuu kiinalaiseen akupunktioperinteeseen. Shiatsun menetelmä perustuu meridiaaneihin, eli kehon energiakanaviin ja niiden akupunktiopisteiden paineluun. Hoito tehdään peukaloilla ja kämmenillä, käytetään kevyitä venytyksiä, heilutuksia, ravisteluita ja nivelmobilisaatioita.
Shiatsu on erittäin rentouttavaa ja hermostoa rauhoittavaa, sekä auttaa kehoa palautumaan takaisin tasapainoon. Shiatsun vaikutukset voivat näkyä stressitasojen laskuna, kevyenä olona, seesteisenä mielenä, aineenvaihdunnan toimivuudessa, tai esim. unen laadun parantumisena.

Mitä shiatsussa tapahtuu?

Shiatsuun on hyvä varata vaatteet jotka ovat joustavaa materiaalia. Ohuet pitkähihaiset housut ja ohut pitkähihainen paita. Esim. puuvillaa.

Ennen hoitoa on alkukartoitus, jossa haastatellaan hoidon kannalta oleelliset tiedot ja ensimmäisellä kerralla täytetään esititetolomake.

Shiatsu tehdään futon patjalla ja tarkoitus on olla mahdollisimman rennosti koko hoidon ajan. Kaikki liikkeet ovat hyvin tuettuja ja mitään äkkinäisiä liikkeitä ei tapahdu. Shiatsu hieronnassa käydään läpi kehon meridiaani linjoja aivan päästä varpaisiin. Hoidon aikana voidaan olla hiljaa, tai puhua, jos niin toivot. Shiatsuun ajanvaraukset puhelimitse: 0407189041


Voin auttaa mm. seuraavissa asioissa:


- Kehon eri kiputilat esim. niska- ja hartiaseudussa

- Työperäiset kiputilat ja yleinen jännittyneisyyden tunne

- Päänsäryt

- Väsymys ja voimattomuuden tunne

- Liikunta ja urheilu

- Liikelaajuuksien puute

- Stressin tasapainotus

- Oman kehon ja hyvinvoinnin arvostusTietosuojaseloste pdf:nä allaolevasta linkistä: