Koulutuksistani lyhyesti:

Purentalihashieronnan koulutus -2022

Tässä suomen urheiluhierojaopiston järjestämässä koulutuksessa opimme TMD- vaivoista yleisesti, purentalihasten ja purentaan liittyvien lihasten manuaalista käsittelyä ja tutkimista. anatomiaa, sekä terapeuttista harjoittelua.


Shiatsu-hieroja, perustaso - 2021

Shiatsuhieronnan koulutuksessa opiskelimme Kiinalaisen akupunktioperinteen perusteita, hoito-otteita, nivelmobilisaatiota, meridiaanilinjoja ja shiatsuhieronnan perusteet. Koulutus kesti yhden syksyn Järvenpään hyvinvointikeskus Rauhassa ja antoi valmiudet toimia shiatsuhierojana.


Int Health coach - Healthcoachacademy - 2020

Vuoden mittaisessa hyvinvointivalmentajan tutkinnossa opiskelimme laajasti ihmisen hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä. Opiskelussa oli paljon käytännön harjoitteita, coaching harjoittelua, retriittejä ja omia harjoitusasiakkaita. Koulutuksessa perehdyttiin ratkaisukeskeisiin menetelmiin ja ihmisten omien voimavarojen löytämiseen ja käyttöönottoon. Hyvinvointivalmentajilla on kaikilla omat vahvuusalueensa joihin päästiin pureutumaan koulutuksen aikana. Tämä koulutus antoi valmiudet toimia hyvinvointivalmentajana ja toteuttaa erilaisia valmennuksia. 


MET- koulutus - 2019 

Tässä suomen urheiluhierontaopiston järjestämässä MET (muscle energy technigues) koulutuksessa opimme lihasenergiatekniikoista teoriassa ja käytännössä. MET on tehokas ja turvallinen tapa lisätä nivelten liikelaajuutta ja parantaa lihasten venytystoleranssia.


RYT200-Joogaopettaja - Pranama Kallio - 2019

RYT200, eli registered yoga teacher training 200h oli vuoden mittainen koulutus, jossa opiskelimme ihmisen anatomiaa, joogan filosofiaa, asanaa, joogasarjojen rakentamista ja tuntien pitämistä. Koulutus oli intensiivinen sukellus joogan maailmaan ja omaankin harjoitukseen. Tämä vuosi oli henkisesti kasvattava ja antoi valmiudet erilaisten joogatuntien pitämiselle. Olen pitänyt joitakin yksitysitunteja Siilitiellä.


Koulutettu urheiluhieroja - Suomen urheiluhierojaopisto - 2014

Koulutetun urheiluhierojan erikoisammattitutkinto Suomen urheiluhierojaopistossa Pasilassa oli vuoden mittainen koulutus, jossa opiskelimme ihmisen anatomiaa, luustoa, lihaksia, tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia, urheilijan lihashuoltoa ja paljon käytännön työtä samaan aikaan teroaopintojen kanssa. Koulutetun hierojan ja koulutetun urheiluhierojan ammattitutkinnossa on sama pohja, mutta urheiluhieronnan erikoisammattitutkintoon on lisätty vielä erillinen osa: "urheilijan lihashuolto." Työharjoittelu suoritettiin HIFK:n hallilla jääkiekkoilijoiden hieronnoilla. Koulutus antoi valmiuden toimia koulutettuna urheiluhierojana Valviran rekisterissä. On hyvä huomioida, että "hieroja" nimikettä saa käyttää kuka tahansa, mutta "koulutettu hieroja/urheiluhieroja" ovat nimikesuojattuja ammatinimikkeitä ja niitä saa käyttää vain koulutetun hierojan, tai urheiluhierojan ammattitutkinnon suorittaneet henkilöt.


Ravintolakokki - 2012 - Helpa, Roihuvuori

Tämä kolmen vuoden pituinen Hotelli ja ravintola-alan perustutkinto, ravintolakokin linja oli yhtä ruoanlaittoa. Opimme käytännössä kaikkien suomalaisten perinneruokien valmistuksen ja koulutukseen sisältyi työharjoitteluita suomen hienoimmissa ravintoloissa ja hotelleissa. Ruoanlaittotaito ei ole koskaan hukkaan heitetty taito ja olen kiitollinen, että suoritin tämän tutkinnon. Pidin koulusta ja tekemisen meiningistä, mutta en kokenut alaa omakseni. Tein extraus hommia ympäri Helsinkiä eri keittiöissä, sekä salien puolella ja olin vuoden verran R-kioskilla ennen kuin löysin hierojan opinnot.